פרויקט

עיצוב המרחב הציבורי 

שיפוץ האזור הציבורי של הבית. 

סלון ומטבח יחדיו.

הבקשה בבית זה הייתה:

עיצוב כמה שיותר ירוק ידידותי לסביבה. 

בעקבות מיקוד הבקשה של בעלי הבית, הוחלט על פרקט עץ טבעי ושימוש באלמנטים מעץ ממוחזר עבור שולחן האוכל ובחירת בד שסופח פחות אבק על הספות.

בתוך כך, נפתחו חלונות צרפתיים שניתן לשבת עליהן,

מחופים בשאריות עץ מהנגרייה שתוכננו להיזרק.

וכמובן, אור כמה שיותר קרוב לאקולוגיה - תאורת לד חסכונית.

 

פרויקט הבית ביגור 

הבית ביגור | שיפוץ אקולוגי מטבח וחדר הרחצה

מטבח שהוזז ממקומו המקורי, מה שאיפשר תכנון מטבח גדול יותר ורחב ידיים לאירוח נוח ונעים יותר, גם במקרה הזה, היה צורך להאריך את דרכי צינורות המים מתחת לפני השטח. לכן הוחלט להחליף את כל המערכת לחדשה ואמינה יותר. משטח העבודה עשוי שיש אבן קיסר ממוחזר, וחזיתות הארונות פורמייקה שעברו תהליך ייצור נקי.

 

שיפוץ אקולוגי מלא בדירת גן 

הדירה ביוקנעם  | שיפוץ אקולוגי טוטאלי לכל דירת הגן

דירת 130 מ"ר, שעברה שיפוץ יסודי כולל החלפת כל החדרים הרטובים: 

מטבח וחדרי רחצה. אחד מקירות המטבח "נדחף" כמטר אחורה ע"ח יח' ההורים

לאפשור מטבח גדול ונוח לכמה בשלנים בדירה באותו הזמן.

 

הקונספט של הדירה : "הכל לבן" לבקשת בעלת הדירה. 

בהתאם לבקשתה נבחרו: אריחי הריצוף: גרניט פורצלן לבן אפרפר מבריק, יחד עם מטבח לבן שלג.

אחד החלונות בסלון גדל ונפתח לחלון צרפתי כדי להגשים ללקוחה את חלום הישיבה

על החלון וליהנות מהנוף עד כמה שניתן.

 

פרויקט 

עיצוב פנים הוליסטי

עיצוב פנים אקולוגי למרחב הציבורי בבית בסגנון הוליסטי . 

סלון רחב ידיים שעוצב בסגנון הוליסטי לבקשת בעלי הבית. 

≪ מהו שיפוץ אקולוגי